Rólunk

Csesov Mediterránkő Kft

A Csesov Mediterránkő Kft. 2003-ban alakult Siklóson eredetileg azzal a céllal, hogy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő mediterránkövek iránti vásárlói igényeket kiszolgálja. Alapításkor a cég elsősorban a Horvátországból származó természetes mészköveket kínálta az érdeklődőknek az építőipar minden területén.

Az évek múlásával megnyílt az első pécsi telephely, továbbá a vállalkozás munkatársai szakértővé avanzsáltak. Így sikerült az elmúlt 18 évben elégedett ügyfelek ezreit kiszolgálni. A szakmai fejlődés mellett a Csesov Mediterránkő Kft. kiemelt hangsúlyt fektet a kiváló ügyfélélmény érdekében a folyamatosan szélesedő termék- és szolgáltatáskínálatra.

Mára a régióban egyedülálló módon a Csesov Mediterránkő az építő kövektől kezdve a burkoló köveken, zsákos kavicsokon, zúzalékokon és ragasztókon át egészen az impregnáló szerekig forgalmaz és értékesít termékeket. A kínálatban szereplő termékek kedvező ára mellett a rendkívüli minőségre garancia, hogy a cég a termékeket közvetlenül Horvátországból, Görögországból, Spanyolországból, Bulgáriából, Romániából, Törökországból vagy éppen Kínából szerzi be.

A cég életében fontos fordulópontot jelentett a 2021-es esztendő, hiszen ebben az évben nyitotta meg kapuit az új telephely Pécs egyik legfrekventáltabb környékén a Makay István út 8. szám alatt. Az új telephelyen mintegy 1300 m2-en érhetőek el készletről a verhetetlen árú és minőségű termékek, melyek megfelelő kiválasztásához helyben a szakértő munkatársak díjmentes szaktanácsadást vállalnak. Igény esetén pedig a saját darus autóval történő kiszállítás sem okoz gondot.

Látogasson el hozzánk!

Munkatársaink rendelkezésére állnak hétköznapokon reggel 8 órától 17 óráig, valamint szombatokon 8 órától 12 óráig a Pécs, Makay István út 8. szám alatt.

További kérdés esetén vegye fel velünk bátran a kapcsolatot a +36309214440 telefonszámon, vagy az info@csesovko.hu e-mail címen keresztül.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet